Tu · acces și preferințe
Valoarea salvată rămâne a ta.
Aici vor locui accesul verificat, istoricul, corectarea datelor, ștergerea și preferințele de lifecycle. Emailul și push-ul sunt oprite.
Tu · acces și preferințe
Aici vor locui accesul verificat, istoricul, corectarea datelor, ștergerea și preferințele de lifecycle. Emailul și push-ul sunt oprite.